2012. március 15., csütörtök

Toroczkai: Új arcát mutatta meg a nemzeti ellenállás

Mindenekelőtt szeretném megköszönni a részvételt azoknak a hazafiaknak, akik velünk voltak március 15-én. A nap legfontosabb üzenete, hogy megfelelő szervezettséggel és fegyelemmel bármire képesek vagyunk, a nemzeti ellenállás nem szűnt meg.


Bár, az elmúlt évben már-már úgy tűnt, hogy egyre kevesebb hazafit tudunk utcára hívni, március 15-én bebizonyosodott, hogy még mindig van néhány ezer bátor magyar, akiket nem sikerült megfélemlíteni, elüldözni, s akik nem fásultak bele az eddigi harcokba. Új utakat kellett nyitnunk, hiszen közösségi oldalak segítségével egyrészt alulról kezdtünk építkezni, másrészt március 15-én megmutattuk, hogy minden fémkordon és sok ezernyi rendőr ellenére, a világot uraló és hazákat elnyomó hatalom is védtelen, ha a nép egyszer - az eszét is használva - megindul. Az IMF-székház megszállása ugyanúgy szimbolikus volt, mint Hunnia zászlójának kitűzése a volt MTV-székházra, ahonnan 2006-ban az újkori nemzeti ellenállás elindult. És, igen, az akciósorozat figyelemfelhívás is volt, egyrészt a hatalomnak üzentünk vele, másrészt a médiablokádot ismét áttörve, ráirányítottuk az elnyomott tömegek figyelmét arra, hogy vannak, akik cselekedni szeretnének. Gyurcsányon és néhány, az elnyomásban érdekelt cimboráján kívül, minden ember utálja az IMF-et és a bankokat. A fricska, amelyet nekik adtunk, nem csupán a jelenlévőknek, de az átlagemberek zömének is szólt. Nem sok hiányzott egy második tévéostromhoz, amely csak azért maradt el, mert mi úgy döntöttünk. Még nem jött el ugyanis az idő. Ez csak a kezdet volt. A végső győzelemhez sokkal nagyobb tömegre, s a magyar nép többségének akaratára van szükségünk.
Az a kérésem mindenkihez, hogy figyelje azokat a csatornákat, ahonnan hírt kapott a március 15-i eseményről, mert nem ész nélkül, de határozottan végig kívánjuk vinni azt a folyamatot, amely Magyarország felszabadításához vezet.

Toroczkai László
 Fotók >>ITT<<!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése