2010. december 1., szerda

Romantikus Erőszak koncert Salgótarjánban

A magyar nemzeti rock egyik legnépszerűbb együttese Salgótarjánban, az SVT Pince Klubban lép fel december 3-án. Előzenekarként a fiatal zenészekből álló Nemzeti Hang játszik majd.


Az 1994-ben alakult, mára az egész Kárpát-medencében ismert és elismert Romantikus Erőszak története során először lép fel Salgótarjánban! A 2000-es években igen termékeny együttes (9 album, 5 kislemez, 1 közös album, több válogatás lemez, stb..) idén tavasszal Keménymag címmel jelentette meg legújabb albumát, mely az akkori MAHASZ listán a 2. helyen nyitott. Az együttesről több dokumentum film is készült az elmúlt években, legutóbb pedig az Előre mind Pesti Srácok című, az 1956-os hősök emlékére íródott zeneszámukhoz klippet forgattak. Az együttes frontembere Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak mellett a méltán népszerű Hungarica énekese is egyben. További információk és érdekességek a zenekar honlapján:
http://romantikuseroszak.hu/
Az előzenekarként fellépő, fiatal püspökladányi zenészekből álló Nemzeti Hang idén szeptemberben jelentette meg új albumát "Mit hoz a jövő?" címmel. Az album letölthető az együttes honlapjáról:
http://nemzetihangzenekar.lapunk.hu/
Ez a két kiváló zenekar lép fel tehát december 3-án Salgótarjánban, az SVT Pince Klubban (St., Rákóczi út 56.), és minden bizonnyal emlékezetessé teszi a salgótarjáni és környéki hazafiak estéjét. A felvezető videóban hallható Pongrátz Gergely szónoklat pedig példamutatás legyen a mindenkori magyar ifjúságnak!
Jegyek elővételben 1500 Ft-ért a Non-Stop Élelmiszer üzletben (Salgótarján, Rákóczi út 12., az Adidas bolt mellett, nemzeti lobogó jelzi), és a kapunyitáskor a helyszínen 1956 Ft-ért kaphatók!
Frissítés!
Azon hazafiak számára, akik nem környéki lakosok, de elővételben szeretnének jegyet vásárolni, lehetőség van feliratkozásra a következő telefonszámon, illetve e-mail címen:
06 20 228 5541
palocbetyar@gmail.com
A lista alapján a koncert napján a helyszínen átvehetők a jegyek 1500 Ft-os, elővételi áron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése