2012. június 7., csütörtök

Vármegyések kérdezték fel Gyurcsányt Szécsényben

Lassan helyükre kerülnek a dolgok. Gyurcsány Ferenc a 8. számú Italboltban tartott lakossági fórumot Szécsényben. A közel 30-40 érdeklődő mellett, megjelent 15-20 fő tüntető is, többségükben a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai. A rendezvényt természetesen azonnal zártkörűnek nyilvánította a rendező, és az ÁFÉSZ-tól elprivatizált Italbolt tulajdonosa. A tulaj hangos ˝kurva anyátok˝ köszönéssel fogadta a Gyurcsány ellen tüntetőket, majd ócska cigányhoz méltóan a földre köpött. Bizonyára közöttük szocializálódott szegény.

A 8. számú Italbolt a DK szécsényi bázisa. Nem ártana nekik egy VPOP és egy NAV ellenőrzés, esetleg egy vagyonosodási vizsgálat. A Betyársereg tivornyázásának is biztosan örülnének!

A több órás előadást, aminek a nagy része elképesztő hazudozás volt, többször is megzavarták a kocsmán kívülről jövő bekiabálásokkal. Egy férfi az ajtóból hangos ˝Szia Feri!" köszönéssel üdvözölte a bukott miniszterelnököt, amire Gyurcsány ˝Szia Béla!˝  üdvözléssel válaszolt. ˝Taníts meg minket is lopni!˝, kérte aztán Fletót az újdonsült ˝Béla˝.

Feszültség a rendezők és a tüntetők között

A rendezvény végén a HVIM tagjai két drapériát tartottak a magasba, közben ˝Hazaáruló, hazaáruló!˝ rigmusokat skandálták. A közönség egy kisebb része elszörnyülködve, szitkokat szórva, mocskolódva távozott. A többiek ahogyan a jó kommunista szokta ha veszélyt érez, a falhoz lapulva eloldalgtak. Az egyik gyurcsányista nő közben megtámadta a drapériát tartókat, amiből erős Vármegyés nyomásra ugyan, de rendőri intézkedés lett. Volt olyan vén kommunista aki fegyverrel fenyegetőzött, csak épp nem volt nála a pisztolya.


Gyurcsányt a kocsma oldalsó ajtaján próbálták kimenekíteni a rendezők, de mikor meglátta és meghallotta az ellene kivonulókat, nyugalmat színlelve odasietett hozzájuk. A tüntetők sem jöttek ettől zavarba. A HVIM balassagyarmati elnöke, kulturáltan, de határozottan felkérdezte Feltót Dániel Péterről, és tettéről. Gyurcsány szerint Dánielnek semmi köze nincs a Demokratikus Koalícióhoz és hozzá, és mélyen elhatárolódik a Dánielféle tettektől. Eddig nem így tudtuk, de biztosan ahogyan szokta, most is hazudott.

A HVIM balassagyarmati elnöke várja a válaszokat Feltótól

Továbbik fotók >>ITT<

HVIM Salgótarján, Palócbetyár.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése