2009. július 9., csütörtök

Karikás ostorral várták Bajnait

Karikás ostorokkal várták Bajnai Gordont, Magyarország illegitim miniszterelnökét a Nógrád megyei Kazáron.
A salgótarjáni Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai szereztek néhány kellemetlen pillanatot a kormányőrök koszorújában érkező Bajnainak. A vármegyések karikás ostorral és a HVIM zászlajával tartottak csendes unszimpátia demonstrációt a miniszterelnöki látogatás helyszínén. Fogadtatásuk is ünnepélyes volt, hiszen maga az Mszp-Szdsz által  delegált Molnár Katalin elvtársnő, polgármester asszony lépett oda először a zászlót bontó kis csapathoz. Ugyan mondanák már meg, hogy mit is keresnek itt, hiszen maguk idegenek a faluban, nem kazáriak - mondta.


A rendőrök figyelme viszont inkább a csikósok régi szerszámára, a karikás ostorokra összpontosult. A kivezényelt rendőri alakulat parancsnoka rögtön rákérdezett, mi célból hozták magukkal az ostorokat? Mert ha pattogtatás céljából, az garázdaságnak minősül.
 
Bajnai megétkezésekor mókus szemekkel, hosszasan pislogva bámulta a HVIM zászlóját, egy pillanatig talán nem is értette, hogy mi történik körülötte, de aztán rájött...
 
Mint ahogyan az összes szemét, hazaáruló bitang is rá fog jönni lassan. Akárhová is mennek ebben az országban, legyen az a legkisebb és legvörösebb falu is, mindenhol megtalálják őket az ellenálló hazafiak és addig nem lesz nyugalmuk, amíg el nem takarodik az összes kártékony bolsevik a hatalomból és az országból. 
De előbb elszámoltatás lesz!!! Vágod Mókusszem?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése