2010. február 21., vasárnap

A HVIM is szót kapott a Jobbik lakossági fórumán Salgótarjánban

Nagy érdeklődés mellett zajlott le a Jobbik Salgótarjáni Alapszervezetének lakossági fóruma szombaton a  megyeszékhelyen, a  Balassi Bálint Megyei Könyvtárban. A közel 300 fő érdeklődő teljesen megtöltötte a két összenyitott előadótermet.


Az első előadó Bagó László a Jobbik Nógrád megyei 1. számú vk. képviselőjelöltje volt. Beszédében kitért a Jobbik programjának fontos témaköreire, a munkanélküliségre, a kis és középvállalkozók helyzetére, a nyugdíjasokra és az egészségügyre. Emellett kiemelte az elszámoltatást, és a korrupció felszámolásának fontosságát. Elmondta, hogy a pártok közül a Jobbik elsőként adta le a képviselő indításához szükséges kopogtatócédulákat a választókerületben, és a vártnál is nagyobb népszerűség miatt 3000 ajánlószelvény is összegyűlhet.


A következő előadó Balázs Gábor, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom salgótarjáni elnöke volt, aki beszélt a Jobbik ifjúsági, oktatási és kulturális programjáról a megyeszékhely problémáit is érintve.


Ezt követte Borzák Zsolt az Új Magyar Gárda Kapitánya, aki az Atilla Király Népfőiskolát mutatta be, majd kitért az Új Magyar Gárda jelenlegi üldöztetett helyzetére is.


A fórum, a lakosság kérdéseivel zárult, amelyekre örömmel válaszoltak az előadók. A Jobbik salgótarjáni szervezete szeretné, az ehhez hasonló fórumokat rendszeresíteni, hagyománnyá tenni, mivel rendkívül fontosnak tartja a folyamatos párbeszédet a polgárokkal, a választások után is. Ezért 1-2 havonta lakossági fórumok össze hívását kezdeményezi majd a jövőben. 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése