2010. május 1., szombat

Ostorbemutató és íjászat a Jobbik bárnai majálisán

Változatos programokkal és jó hangulatban telt,  a Jobbik bárnai alapszervezete által szervezett majális. A helyi iskola udvarán megrendezett eseményen részt vett a falu apraja és nagyja, de sokan Salgótarjánból is érkeztek.



A salakpályás foci bajnokságon az MGH kft. salgótarjáni csapata, Mátraszele csapata, és két bárnai focicsapat is szerepelt. Végül a bajnokságot Mátraszele csapata nyerte. A rally-t kedvelőknek lehetősége volt kipróbálni, milyen az utazás a navigátor ülésben, a Kiss - Sebes Rally Team - Beszterce Motorsport jóvoltából. A HVIM salgótarjáni tagjai karikás ostor bemutatóval és hagyományőrző íjászattal színesítették a programot. Délben a szervezők finom ebéddel, bogrács gulyással kedveskedtek a vendégeknek.


A helyi Jobbik szervezésében ez volt az első nagy szabadtéri rendezvény, ami el kell ismerni nagyon jól sikerült. Nemcsak azt bizonyították be a szervezők, hogy szinte nulla forintból is lehet színvonalas jó hangulatú majálist rendezni, hanem azt is, hogy szépen, békésen tudott szórakozni egymás mellett a helyi cigány kisebbség és a radikális jobboldal szimpatizánsai, a Jobbikkal szemben indított uszító hadjárat ellenére is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése